Archive for the Funnyricious Category

Info : Burger Paling Famous Di Dunia!

Posted in Ah! Info-li-cious, Funnyricious with tags , , on 22/11/2012 by Cik Mata Hati

Turtle Burger

Kek Burger Teruskan membaca

Cara Jawab Surat Tunjuk Sebab Dengan Penuh TERHORMAT!

Posted in Funnyricious with tags , , , on 21/11/2012 by Cik Mata Hati

Ada tak antara korang kat sini pernah kena Surat Tunjuk Sebab atau dalam kata lain STS? Ni perkara common lah untuk penjawat awam terima STS.

Datang lewat seminit kena STS, hilang sejam kena STS, tak punch card sebab pergi kursus kena STS, tak hadir mesyuarat kena STS.

Habis tu korang ingat senang ke keja gomen ni, tunggu duit gaji naik bulan-bulan dan amik bonus? Oh tidakkk! Ia tidak semudah itu.

Imej penjawat awam perlu dijaga dan disebabkan itu ZAMAN KINI Teruskan membaca

Gardenia : Roti Sambal Iblis!

Posted in Funnyricious with tags , on 20/11/2012 by Cik Mata Hati

This is funny:

Ni marketing plan baru ke? Huhuhu!

Sumber: Facebook Irfan Khairi

P/s: Suka sangat makan Roti Ikan Bilis masa nak diet. Baca Celebrity : Sebelum & Selepas Beranak

Info : Haiwan Peliharaan Paling Pelik Di Dunia

Posted in Ah! Info-li-cious, Funnyricious on 15/11/2012 by Cik Mata Hati

Ular Sawa Batik

Kambing Teruskan membaca

Selalu nampak SH#T

Posted in Funnyricious, Inspira-tious with tags , on 08/11/2012 by Cik Mata Hati

Bila ramai suka buat sh#t dalam hidup kau, just cakap pada mereka kau ni hanya sh#t dalam hidup aku sambil tossing rambut ke belakang dan angkat kepala sikit atas..

Dan kerja mereka yang beri sh#t ini hanyalah nampak as@hole dan tahu membodek dan meraih perhatian kau supaya pandanglah mereka.

Durghhhhh.! Katakan “Ada Aku Kisah?”.

Hahaha!

Bye!

AbdullahAmran Official Page

When Left-Brained Starts Writing