Archive for the About Cik Mata Hati Je Category

Berpindah Ke www.ilaniwahed.com

Posted in About Cik Mata Hati Je, Ilanicious on 28/12/2012 by Cik Mata Hati

Untuk semua reader and follower blog ilani88.com di WordPress, aku dah officially berpindah ke blogger —>> Ilaniwahed.com starting from 6th Disember 2012.

Downloads

Kenapa?

1. Senang nak customize template, layout, widget and everything

2. Lagi banyak available widgets.

3. Senang nak update post. Di hujung jari jer

4. Senang nak belajar tutorial bila nak letak menda-menda baru sebab blogger.com lagi banyak tutorial available dan lebih ramai orang guna. Teruskan membaca

Advertisements

Liow Meow; “Hidup Seekor Patung”

Posted in About Cik Mata Hati Je, Creative Image-ious with tags , on 23/11/2012 by Cik Mata Hati

Hai aku Liow Meow, singa kucing yang terbantut tumbesarannya. Hari ni aku akan tunjukkan my life bertajuk “Hidup Seekor Patung”.

“Haiii..satu hari aku tido ni.. huarghhh time to wake up!!..” Teruskan membaca

Follow Twitter @Ilanicious

Posted in About Cik Mata Hati Je, Ilanicious with tags on 23/11/2012 by Cik Mata Hati

Hi uols..

Orang lain dah lame main twitter aku baru nak buat twitter. Untuk korang yang nak follow, silakan follow @ilanicious.

Ada satu je name ni kat twitter. Kalau malas search, sila follow kat sebelah panel kanan ni —————————>>>>

Okay..jumpe di sana..di sana..di sana…!

“Ish..Suami kite ni”

Posted in About Cik Mata Hati Je, L.O.L.O.L.O.V.E.L.OV.E with tags , , , , , , on 22/11/2012 by Cik Mata Hati

Bila terlewat bangun pagi dan tergesa-gesa nak pergi kerja, keluar rumah tengok ada orang dah panaskan enjin kereta kita dan bukakan pintu pagar, sambil tersenyum dalam hati ni terusik ‘ish..suami kite ni..”

Bila kereta kotor dan penuh lumpur tapi badan terasa malas nak cuci dan terus masuk tidur. Esoknya ada orang sudah cucikan kereta, sambil tersenyum dalam hati terlintas “ish..suami kite ni..”

Bila bukak pintu belakang rumah lepas tu terlupa dan tinggalkan untuk buat kerja lain. Kemudian datang balik untuk kunci tapi ada orang dah tolong kuncikan, sambil tersenyum dalam hati terlintas “ish…suami kite ni..” Teruskan membaca

Akhirnya…

Posted in About Cik Mata Hati Je on 18/11/2012 by Cik Mata Hati

Akhirnya, semenjak blog ni beroperasi dari August 2008 lepas tu berhenti setahun pada  2010 dan sambung balik sekarang, akhirnya…akhirnyer…. baru aku purchased domain name ilani88.com ni. Huhu! Campur waktu yang aku aktif dalam blogging, mungkin 3 tahun!

Maka, anda semua bolehlah edit link blog lama aku dari ilani88,wordpress.com ke www.ilani88.com Senang je nak hapal..

I L A N I 8 8 . Bookmark sekarang!

Itupun, aku tukar domain lepas tengok views walaupun jarang berblogging dan post ade berapa kerat jer, sudah mencecah 81,800 (sehingga 18 November 2012) dan followers tak la ramai mana tapi ade la dalam 315 orang.

Teruskan membaca

AbdullahAmran Official Page

When Left-Brained Starts Writing