Liow Meow; “Hidup Seekor Patung”

Hai aku Liow Meow, singa kucing yang terbantut tumbesarannya. Hari ni aku akan tunjukkan my life bertajuk “Hidup Seekor Patung”.

“Haiii..satu hari aku tido ni.. huarghhh time to wake up!!..”

“Eh, Maharaja Lawak Mega 2012 ade malam ni kan! Mesti tengok ni!!..”

“Perghhh sedap betul landing tengok tv macam ni. Sengal-sengal dah badan ni..”

“Sambil tengok tv, orang buatkan air..fuhhh terangkat habis!”

“Hoiii..kau tak nak tengok sekali ke?! Tak penat ke berdiri??!!”

“Fulamak dengar dari atas ni..SOUND lagi clearrrr!”

“Ha..dah sampai time pukul 8 ni!”

“Time to do some reading! Genius lion! “

“Landing macam ni baru syiokkk!”

“Bosan plak malam-malam2 ni. Bos pulak xde..Panggil tukang urut la..”

“Woit Ally, kau datang umah aku cepat. nak service urut malam ni”

“Ah, bosan pulak tunggu minah ni! Main tangkap-tangkap tikus sat la..Killing time! Posing tetap posing! SELFCAM kan”

“Lame tak jumpe u ni dear..! Awat makin ringan ni! Diet kaaa?”

“Garu kat situ sat, gatal la plak. Tangan i tak sampai nak garu HUHU”

“Huhu geliii…geli euwww! YU%&$^*N”

P/s: Kreativiti menyerang apabila kebosanan melanda ;p

2 Respons to “Liow Meow; “Hidup Seekor Patung””

  1. abdullahamran Says:

    hehe..kreatif dan inovatif idea nih

  2. Cik Mata Hati Says:

    Memang pun!🙂

Your comment will reflect your IQ, so it better be wise. Anything that contain harsh word will automatically be sent to spam. TQ Wordpress. U make my day! Hehe! -Sabar itu Separuh Dari Iman-

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s