Akhirnya…

Akhirnya, semenjak blog ni beroperasi dari August 2008 lepas tu berhenti setahun pada  2010 dan sambung balik sekarang, akhirnya…akhirnyer…. baru aku purchased domain name ilani88.com ni. Huhu! Campur waktu yang aku aktif dalam blogging, mungkin 3 tahun!

Maka, anda semua bolehlah edit link blog lama aku dari ilani88,wordpress.com ke www.ilani88.com Senang je nak hapal..

I L A N I 8 8 . Bookmark sekarang!

Itupun, aku tukar domain lepas tengok views walaupun jarang berblogging dan post ade berapa kerat jer, sudah mencecah 81,800 (sehingga 18 November 2012) dan followers tak la ramai mana tapi ade la dalam 315 orang.

Kalau nak jadi follower aku dan get free new updates from email, sila bagi email korang kat panel kanan sebelah tulisan aku ni. Lets follow Ilanism.

Jangan malu-malu! So next time kat opis pun korang boleh tahu update from this blog without tertinggal ketapi. Okay?

Spam pun banyak jugak, ade dalam 2,406. Bukan sebab apa, spam memang banyak promote produk diorang yang macam-macam, so kalau korang komen tak bagi nama & email yang betul, Akismet spam terus akan filter jadi spam, dan letakkan korang bersama-sama dengan virus spam yang betul-betul berleluasa sekarang ni.

So, plislah kalau nak komen just tinggal nama & email ok? Mudah kan..

For someone yang baru nak aktif balik berblogging lepas lama tak aktif, niat aku masih sama. Niat aku yang asal nak berkongsi apa yang aku tahu untuk kegunaan orang lain.

Alang-alang orang dah bukak blog aku ni baik aku “gunakan kesempatan” ini untuk berkongsi ilmu, perniagaan, pendapatan, cerita yang aku ada. Sebab ilmu yang diamalkan ni walaupun aku dah takde nanti (dah masuk kubur), besar hikmahnyer.

Dan..itu yang aku harapkan. Aminnn

Tak kisahlah ape sebab pun orang click ke blog aku ni, aku nak guna medan blog ni untuk sampaikan maklumat pada korang. Mungkin korang rasa terhibur, rasa tergelak, rasa nak menangis , rasa nak benci pada aku dengan tulisan-tulisan dalam blog aku ni tapi aku tak kisahlah bcoz this is my blog baby!  Huhu!

Harap daripada korang tahu sikit, sekarang dah tahu banyak. (Cehhhh!) So dari berapa kategori je sebelum ni, sekarang aku dah tambah fews categories macam Gossiplicious, Movie Reviewcious, Ilanicious, Creative Image-ious, Tips Beautylicious and more. Saja. Nak tambahkan lagi hiburan dalam hidup korang ni!.

Lagipun, by research from experts dunia majalah, buku, suratkhabar semakin merosot, dan orang ramalkan 10 tahun lagi semua bidang penerbitan suratkhabar dan majalah akan gulung tikar dan semua beralih ke blog, website, e-book dan seumpama dengannya. Orang sekarang dah malas beli bahan bacaan dan lebih gemar baca blog untuk tahu berita sebab sekarang semua di hujung jari (Ipong, blackberi)!

So, i hope you will enjoy my new blog. Lepas ni kalau boleh aku akan menulis ikut kategori. Kalau hari ni pasal Info esok pasal Beauty pastu lusa pasal Ilanicious. Saja nak bagi korang tertunggu-tunggu. Hehe!

Okaylah, sampai di sini. Teruskan membaca sampai bawah. Segala komen yang positif dan membina dialukan. Semoga kita dapat membantu satu sama lain. Tidak lupa juga doa keamanan untuk saudara islam kita di Palestin. PEACE YO, no war!

The simple me,

Ilani Wahed

P/s : Nak tahu apa mekap yang wanita suka? Klik sini Shopping, Women;s Best Friend

2 Respons to “Akhirnya…”

  1. Kalau dulu org kata mata pena lebih tajam sekarang nak pakai apa agak2 nya?????

  2. Cik Mata Hati Says:

    “Dari Mata Hati” lagi tajam haha seperti nama blog ini..

Your comment will reflect your IQ, so it better be wise. Anything that contain harsh word will automatically be sent to spam. TQ Wordpress. U make my day! Hehe! -Sabar itu Separuh Dari Iman-

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s