Caught On Tape! The Power of AES!!

Alamak saman speedtrap! Gile deh aku nak bayar! Yang terbaiknya siap provide gambor sekali tu!

Rasa macam PDRM cakapMana mau lari daaa!” Hehe!

Masalahnya bukan aku yang derive ni, ni mesti laki aku punye pasal racing pi koje sampai Grik sana nun! Aduyaiii.

Buat uols yang tak tahu lagi nak check saman meh sini aku ajar. Alat yang penting dalam instrumens pengajaran aku ni adalah 1, PC/Laptop/Ipad (kenapa Ipad? Sebab aku punya sukalah) dan kedua internet.

1. Taip http://www.myeg.com or click sini Myeg

 

2. Login I.d korang and kalau takde sign up i.d baru

3. Click kat bahgian Summons PDRM

4. Lepas tu masukkan IC korang or IC sesape orang yang kau nak check dan Verification code

5. Taraaa…! Summons kau akan appear kat sini. Click pada icon camera tu.

6. Gambar kau tengah speeding wei! Cayalah PDRM!

7. Dari belakang pun kau takkan lepas wei!

8. Dari atas pun kau kena jugak. Mana mau lari daaa…!

Gila ganas wei! Amik kau sekali bukak Myeg kena 5 saman trus! Aduhhhh!

Tu la lenkali bawah jambatan tu kena tengok betul-betul skit.

Dekat area Perak yang kena ni bukan kat jambatan, tapi atas pokok, tepi jalan pun depa pasang camera. Canggih siot!

Hahaha!

Gelak-gelak jugak, sekarang pi bayar! !

P/s : Happy Week End everyone.

3 Respons to “Caught On Tape! The Power of AES!!”

  1. […] P/s : Check saman AES di sini Caught on Tape! The Power of AES! […]

  2. Aiman Norazmi Says:

    Ye ke Lah yang bawak laju2 ni.. bukan ke ko yang slalu kaki racing.. kekekeke…

  3. Cik Mata Hati Says:

    haha..aku pun ade sikit2 jogak.. tak leh control nak balik jmpe hubby maa

Your comment will reflect your IQ, so it better be wise. Anything that contain harsh word will automatically be sent to spam. TQ Wordpress. U make my day! Hehe! -Sabar itu Separuh Dari Iman-

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s