15 Things Girls Wish Guys Knew!

1. Don’t tell us when you think other girls are hot.
– Bagi tahulah kalau nak kena belasah!!

2. Whenever possible, please say whatever you have to say during commercials before we get bored.
– Yelah, best sangat ke apa yang anda nak cakap tu berbanding drama “Desperate Housewife” kami?

3. Mark anniversaries on the calendar.
– Abang lupa,abang tidur luar malam ini!hehe

4. We think about you all the time.
– Lagi-lagi ketika kami sedang dingorat lelaki lain & tertanya-tanya “mana boyfriend aku ni, tak takut ke kalau aku kena kebas??”

5. This is how we see it: Don’t call = Don’t care.
– Dan, jangan terkejut lak kalau lepas itu kami plak x call

6. Which also means that if we don’t call, take a hint.
-Lagi terang & bersuluh yang kami MERAJUKLAH itu!

7. We like you to be a little jealous. But overly possessive is not necessary.
– Yer saya tau awak sayang saya…

8. We’re allowed to be late. You’re not.
– Kami nak mekap, nak pilih kasut lagi. Semestinya warna baju n kasut kena SEDONDON! Selagi tak ada, asyik bertukar je la! Laki? Takkan nak pakai mekap kot?

9. Eye contact is the key.
– Dari mata turun ke hati. Tapi, bukan pandang perempuan lain sampai terjojol biji mata!! Karate karang!

10. Don’t take longer to get ready than we do.

– Sekali lagi, pakai mekap ke bang..??

11. Laugh at our jokes.
Bohong sunat sekali sekala pasal ni xpe..

12. 3 words: honesty, honesty, honesty!
– Yes, that’s right! Tapi, tak perlulah terus terang kalau masakan kitorang tak sedap!! Walaupun rasa macam nak tercabut anak tekak, jawab je “Sedap gilerrrrr yang..”

13. Girls can be groupies. Guy groupies are stalkers.
– Ha’a.. tak macho langsung. Pergi tandas pun kena berteman ke? Takut kena rogol ek?

14. Do not start with us. You will not win.
– Lagi-lagi kalau gf mu itu bakal Lawyer

15. Would you like it if a guy treated your sister that way? Didn’t think so.
– What goes around, comes around!

3 Respons to “15 Things Girls Wish Guys Knew!”

  1. Eq | 1984 Says:

    menarik, menarik, menarik…

    p/s: owh camtu ye jiwa wanita.. =)

  2. singgah sini..
    nak copy ye.harap dihalalkan..
    trimas:]

  3. singgah sini..
    nak copy ye..
    harap dihalalkan..trima ksih

Your comment will reflect your IQ, so it better be wise. Anything that contain harsh word will automatically be sent to spam. TQ Wordpress. U make my day! Hehe! -Sabar itu Separuh Dari Iman-

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s